U vremenu kada su roditelji prinuđeni da vode računa o svakom dinaru, najveća greška koju čine je kupovina ne proverenih pelena. Ako se zna da određeni brendovi izazivaju pelenski osip kod dece sa osetljivom kožom, to ne znači da neće ostaviti posledice i kod dece čija koža nije osetljiva. Stalnim nošenjem takvih pelena, nakon određenog vremena mogu da se pojave posledice, jer ako pelene iritiraju kožu osetljivog deteta, sigurno nisu zdrave ni za bilo koje drugo dete.

Najveća zabluda roditelja glasi: “Znam sam da su neka deca imala osip od pelena određenog brenda, ali moje dete nema, znači da su one dobre za njega”!

Iz tog razloga mi preporučujemo BAMBO eko pelene jer su one napravljene po strogim kriterijumima u fabrici medicinskih sredstava u Danskoj i zbog toga nije bio ni jedan slučaj dokazanog osipa ili alergije od njih. Garant za kvalitet i bezbednost pelene su sertifikati koji nisu nisu obavezni, ali fabrika želi da kvalitet pelena podigne na viši nivo i postavi nove standarde u proizvodnji pelena.

bambo sertifikati

 

U pitanju su “eko” sertifikati i sertifikati koji provereno garantuju bezbednu upotrebu pelene. Jedino BAMBO eko pelene poseduju neke od tih sertifikata. Za više informacija o svakom sertifikatu možete pogledati na link-u.

Za više info: internet prodavnica

Pin It on Pinterest

Share This