About2018-07-27T16:08:20+00:00
PREDNOSTI BAMBO EKO PELENA

Slike zadovoljnih beba sa BAMBO eko pelenama

Zadovoljni roditelji sa Bambo pelenama su nam poslali slike njihovih mališana. Hvala svima! Posetite našu facebook stranicu.

Prednosti BAMBO eko pelena

BAMBO eko pelene su bezbedne za upotrebu jer ne sadrže poznate alergene i supstance za koje se zna da štete zdravlju i okolini, kao ni supstance koje sprečavaju neprijatne mirise. Sve to garantuju sertifikati Astma-Allergi Denmark i Dermatology tested. Ostali eko sertifikati garantuju transparentan proces proizvodnje i kvalitet sirovina, što roditeljima daje dodatnu sigurnost. Više o sertifikatima možete pročitati ovde.

Preventivnom upotrebom BAMBO eko pelena minimizirate mogućnost da će Vaša beba dobiti pelenski osip, što je dokazala i višegodišnja upotreba na našem tržištu. Dosadašnje iskustvo pokazuje da su roditelji vrlo zadovoljni BAMBO eko pelenama, što se može videti po slikama koje su nam slali, kao i po komentarima na ovom sajtu i Bambo facebook stranici.

Izuzetno mekane i prijatne

Prednosti BAMBO eko pelene su mekoća i udobnost pelene. Zahvaljujući nežno mekoj prednjoj i zadnjoj strani, pelena pruža izuzetno prijatan osećaj bebinoj koži. Elastične trake su vrlo rastegljive za savršeno pristajanje pelene uz telo. Trake snažno drže pelenu i moguće ih je više puta zalepiti.

Pelena propušta vazduh i omogućava nesmetanu cirkulaciju vazduha do dečije kože, a pri tom sprečava curenje tečnosti.

Superupijajući „TOP dry“ sistem garantuje brzo upijanje tečnosti i suvu gornju površinu za zdraviju dečiju kožu. Pelena je vrlo tanka i savršeno pristaje uz telo što omogućava veću slobodu pokreta Vašeg deteta.

Akcija traje do 24.09. Otkaži