Loading...
About 2017-12-05T15:49:24+00:00
ZADOVOLJNI RODITELJI SA BAMBO PELENAMA

Slike zadovoljnih beba sa BAMBO eko pelenama

Zadovoljni roditelji sa Bambo pelenama su nam poslali slike njihovih mališana. Hvala svima! Posetite našu facebook stranicu.

100% bezbedne za Vašu bebu

BAMBO eko pelene su 100% bezbedne za upotrebu jer ne sadrže poznate alergene i supstance za koje se zna da štete zdravlju i okolini, kao ni supstance koje sprečavaju neprijatne mirise. Sve to garantuju sertifikati Astma-Allergi Denmark i Dermatology tested. Ostali eko sertifikati garantuju transparentan proces proizvodnje i kvalitet sirovina, što roditeljima daje dodatnu sigurnost.

Preventivnom upotrebom BAMBO eko pelena minimizirate mogućnost da će Vaša beba dobiti pelenski osip, što je dokazala i višegodišnja upotreba na našem tržištu. Do sada nismo imali ni jedan dokazan slučaj pelenskog osipa.

Izuzetno mekane i prijatne

BAMBO eko pelene su jedne od najmekših i najprijatnijih pelena na našem tržištu. Zahvaljujući nežno mekoj prednjoj i zadnjoj strani, pelena pruža izuzetno prijatan osećaj bebinoj koži. Elastične trake su vrlo rastegljive za savršeno pristajanje pelene uz telo. Trake snažno drže pelenu i moguće ih je više puta zalepiti.

Pelena propušta vazduh i omogućava nesmetanu cirkulaciju vazduha do dečije kože, a pri tom sprečava curenje tečnosti.

Superupijajući “TOP dry” sistem garantuje brzo upijanje tečnosti i suvu gornju površinu za zdraviju dečiju kožu. Pelena je vrlo tanka i savršeno pristaje uz telo što omogućava veću slobodu pokreta Vašeg deteta.

Ostavite komentar