Bambo Nature

Zdrava nega za vašu bebu od prvog dana

Dobrodošli u Bambo Nature, gde briga o vašem mališanu i očuvanje planete idu zajedno. Naša misija je da vam omogućimo najbolje za vašu bebu, nudeći proizvode koji su sigurni, ekološki odgovorni i vrhunskog kvaliteta.

Pelene sa Eko-oznakom:

Naše pelene su izrađene od održivih materijala, čineći ih idealnim za roditelje koji brinu o ekologiji i budućnosti naše planete.

Kvalitet na najvišem nivou:

Bambo Nature pelene pružaju izvanrednu udobnost i zaštitu od curenja. Superupijajući kanalići odvode tečnost dalje od površine i sloj do bebine kože ostaje suv. Vaša beba će se osećati suvo i srećno tokom celog dana i noći.

Bezbedne i bez štetnih supstanci:

Naše pelene su dermatološki testirane i bez štetnih hemikalija, što znači da su sigurne za nežnu i osetljivu kožu vaše bebe. To vam garantuje Asthma Allergy Nordic sertifikat i OEKO-TEX®Standard.

bambo pelene za bebe

Za sve starosne grupe:

Verujemo da svaka faza odrastanja zaslužuje pažljivu negu i udobnost. Naša linija pelena obuhvata sve starosne grupe – od novorođenčadi pa sve do starije dece koja se suočavaju sa noćnim mokrenjem.

bambo pelene gacice xl do 5 kg

Indikator vlažnosti:

Bambo Nature pelene imaju indikator vlažnosti koji prelaskom iz žute u plavu liniju, signalizira roditeljima da je vreme za promenu pelene. Samim tim štedimo, trošimo manje pelena i čuvamo našu plantu!

sampon za bebe bez suza i losion za telo i umirujuca krema

Organska i veganska kozmetika:

Naša kozmetika je potpuno prirodna, dermatološki testirana, bez štetnih hemikalija, i pruža nežnu i sigurnu negu za vašu bebu.

Pridružite se Bambo Nature porodici i već danas ostvarite popust na prvu kupovinu. Ostavite svoje podatke: vaše ime , e-mail adresu i kod sa popustom od 20% će stići na vašu e- mail adresu.

Zajedno možemo učiniti svet boljim mestom za našu decu. Prijavite se na naš newsletter i očekujte najnovije vesti, informacije o akcijama, savete i posebne ponude u vezi sa Bambo Nature proizvodima.
Vaša beba zaslužuje samo najbolje – pridružite nam se i zajedno ćemo čuvati zdravlje vaše bebe i planete.

saveti za prestanak dojenja

Pin It on Pinterest