ZAPOčnite PRVU KUPOVINU SA 10% POPUSTA UZ KOD “BAMBOWELCOME”

Bezbrižno roditeljstvo

Акција!

Vlažne maramice za bebe

79.00 RSD215.00 RSD

BAMBO Nature vlažne maramice ne sadrže supstance koje mogu da izazovu rekaciju ni na osetljivoj koži, jer su neutralne i bez dodatih mirisa i boja, dermatološki su testirane i bez štetnih sastojaka. 4 serfitikata garantuju kvalitet i bezbednu upotrebu i na osetljivoj koži. Proizvode se u Švedskoj.

Ostavi utisak
Очисти
 • 0% parfema i boja– potpuno su neutralne, bez dodatih mirisa
 • dermatološki testirane
 • mogu da ih koriste deca sa osetljivom kožom
 • ne sadrže alergene
 • Nordic Swan Eco-label

Proizvedene su u Švedskoj po Nordijskim standardima kvaliteta. Mogu da se koriste za sve tipove kože, pogotovo za osetljivu kožu jer ne sadrže ništa od štetnih supstanci što može da izazove reakciju na dečijoj koži. Skin-friendly, nežne, meke i sigurne za čišćenje kože. Roditeljima daju sigurnost jer su proizvedene po istim standardima proizvodnje kao i BAMBO Nature eko-friendly pelene.

Mogu da se kupe u različitim pakovanjima od 10, 50 i 80 komada maramica u pakovanju. 80 komadno pakovanje je najekonomičnije.
BAMBO Nature eko vlažne maramice ne sadrže dodate veštačke mirise, kao ni štetne supstance koje mogu da izazovu rekaciju na osetljivoj koži beba. Dermatološki su testirane i imaju Astma Allergi sertifikat iz Danske koji garantuje da ne sadrže ništa od poznatih alergena sa EU liste. Proizvode se u fabrici Švedskoj. Preporučujemo roditeljima da ih probaju i uvere se u kvalitet vlažnih maramica napravljenih po Nordijskim standardima. Naročito ih prihvataju roditelji koji su osetljivi na jake mirise.

Додатне информације

Veličina

80 maramica, 50 maramica, 10 maramica

1 рецензија за Vlažne maramice za bebe

 1. Snezana

  Najbolje maramice …. topla preporuka

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

(1 рецензија корисника)

1 review for Vlažne maramice za bebe

 1. Snezana

  Najbolje maramice …. topla preporuka

Додајте рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest