ZAPOčnite PRVU KUPOVINU SA 10% POPUSTA UZ KOD “BAMBOWELCOME”

Bezbrižno roditeljstvo

Uzorak Pelene za Probu BAMBO Nature Eko-Friendly

30.00 RSD

BAMBO Nature Eko-Friendly uzorak pelene za probu služi roditeljima da se uvere u kvalitet Bambo Nature Eko-Friendly pelena, kao i da odrede kad je vreme da pređu na sledeću veličinu istih. Maksimalan broj uzoraka za poručivanje je 5. Isporuka uzoraka na kućnu adresu je besplatna. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Ostavi utisak
Очисти

BAMBO Nature eko-friendly pelene su pravljene za “zapadno tržište” u fabrici medicinskih sredstava u Danskoj po najstrožijim kriterijumima da bi imale sva 4 sertifikata, od kojih se 2 odnose na bezbednu upotrebu pelena bez alergena i štetnih supstanci (Astma-Allergi Danmark, Dermatology tested), a druga 2 sertifikata na ekologiju (Nordic Eco label, FSC).

bambo sertifikati

Rezultat je vrhunska eko pelena bez dodatih mirisa, parabena, losiona, konzervansa. BAMBO Nature pelene za bebe su vazduhopropusne- omogućavaju cirukulaciju vazduha do bebine kože i tako je čine suvom i zdravom. Poseduju ultra fleksibilne trake koje mogu više puta da se odlepe i zalepe osiguravajući savršeno pristajanje i slobodu pokreta.

Pelene su ultra mekane i pomažu Vašim mališanima da se osećaju udobno i suvo dok aktivno istražuju svet oko sebe. Pelene poseduju ultra apsorbujuće kanaliće za apsorpciju tečnosti što dodatno smanjuje rizik od pelenskog osipa. Novi indikator vlažnosti koji omogućava lakšu proveru popunjenosti pelene - promenom boje signalizira kada je pelenu potrebno zameniti. Sada ćete imati više vremena za najvažniju stvar na svetu-maženje i igru.

BAMBO Nature Eco Friendly pelene su nežne prema bebama i životnoj sredini. Vaša beba treba da se oseća udobno u svojoj peleni baš kao u Vašim rukama. Zato što Vam je stalo. Uzorak služi roditeljima da se uvere u kvalitet BAMBO Nature Eko-Friendly pelena, kao i da odrede kad je vreme da pređu na sledeću veličinu istih.

Додатне информације

Veličina

1 (2-4kg), 2 (3-6kg), 3 (4-8kg), 4 (7-14kg), 5 (12-18kg), 6 (16+kg)

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “Uzorak Pelene za Probu BAMBO Nature Eko-Friendly”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Коментара

Будите први који ће написати рецензију “Uzorak Pelene za Probu BAMBO Nature Eko-Friendly”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

bambo popup subscribe (

Uspešno ste se prijavili na newsletter!

Pin It on Pinterest