Bezbrižno roditeljstvo

Treba znati: Od početka trudnoće do porođaja

600.00 RSD

Pred vama je drugo, prošireno izdanje priručnika Slađane Crvenkov koji obuhvata ceo period trudnoće i porođaja – detaljno, tačno i sa mnogo korisnih saveta tako potrebnih svakoj ženi i u ovom divnom periodu života. Ovo novo izdanje prošireno je i delom u kome su date informacije o savremenim testovima skrininga poremećaja kariotipa kao i dijagnostičkim metodama, gde autorka jasno i jednostavno uvodi u vrlo komplikovan proces odluke šta, kada i kako odlučiti.
Slađana Crvenkov je dugogodišnji uspešni, poštovani i voljeni edukator mnogih “generacija” trudnica koje su prošle Školu za trudnice Doma zdravlja u Novom Sadu. Svoje iskustvo u prenošenju znanja hiljadama trudnica koje su uz njene savete i podršku uspešno prebrodile put u nepoznato- porođaj, život sa bebom, navikavanje

Kao i prethodni, i ovaj priručnik može da postane nezaobilazana literatura ne samo za trudnice i porodilje nego i za buduće očeve. Sve teme na odgovarajući način obrađene, dileme razjašnjene, saveti dati… Ostaje samo da se prepustite i opustite uz Slađanu i njenu knjigu.

Ostavi utisak

Izdavač: Begen Comerc
Godina izdanja: 2019
Br. str.: 139
Povez: broš
Format: 21 cm
Pismo: latinica
ISBN: 9788680702094

Рецензије

Још нема коментара.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Treba znati: Od početka trudnoće do porođaja“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Коментара

    Budite prvi koji će napisati recenziju za „Treba znati: Od početka trudnoće do porođaja“

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    Pin It on Pinterest