Bezbrižno roditeljstvo

Pelene Velika Pakovanja – Bambo Nature

1,890.00 RSD1,981.00 RSD

BAMBO Nature Eko-Friendly pelene za bebe u velikim pakovanjima podrazumevaju pelene od veličine 3 do 6, tj. za težinu bebe od 4 do 30kg. Veličina 0, 1 i 2 se može kupiti samo u malom pakovanju iz razloga što bebe te veličine brzo prerastu. U padajućem meniju ispod izaberite veličinu koju odgovara Vašoj bebi i prikazaće Vam se odgovarajuća slika i cena pelena.

Bambo Nature pelene su sertifikovano eko i skin friendly. Ne sadrže parabene, parfeme, losione, konzervanse, kao ni druge štetne hemijske supstance koje mogu da izazovu alergijsku reakciju na dečijoj kozi. Dermatološki su testirane na ProDERM institutu u Nemačkoj.

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu za iznose preko 3.000 dinara.
Napomena: U toku trajanje akcije popusti za kupone ne važe.

Proizvođač: ABENA A/S, Aabenraa, Danska

Uvoznik: Simbex NS doo, Vojvode Bojovića 4, Novi Sad
Zemlja proizvodnje: Danska
Ostavi utisak

BAMBO Nature Eco-Friendly pelene za bebe su dermatološki testirane da ne sadrže parabene, parfeme, losione, konzervanse, formaldehide i druge štetne sastojke koji mogu izazvati alergiju, iritaciju ili slično, kao i da ne smeju sadržati nikakve vrste punila ili nefunkcionalnih sastojaka.

Takođe ne sadrže ni PVC, izbeljivače, antioksidante, štetne sastojke ili alergene, supstance štetne po zdravlje ili okolinu.

bambo sertifikati

Konstantno radimo na usavršavanju naših proizvoda, kako bismo bili još bolji, u skladu sa našim eko- i skin-friendly prstupom. O tome svedoče svi prestižni sertifikati na našim pelenama. Nordic Swan Ecolabel i EU Ecolabel osiguravaju visok kvalitet i garantuju da proizvod ispunjava stroge zahteve za očuvanje zdravlja i životne sredine. Asthma Allergy Nordic sertifikat osigurava da je sastav pelene takav da je rizik od pelenskog osipa sveden na minimum.

BAMBO Nature pelene za bebe su vazduhopropusne- omogućavaju cirkulaciju vazduha do bebine kože i tako je čine suvom i zdravom. Poseduju ultra fleksibilne trake koje mogu više puta da se odlepe i zalepe osiguravajući savršeno pristajanje i slobodu pokreta.
Pelene su ultra mekane i pomažu Vašim mališanima da se osećaju udobno i suvo dok aktivno istražuju svet oko sebe. Pelene poseduju ultra apsorbujuće kanaliće za apsorpciju tečnosti što dodatno smanjuje rizik od pelenskog osipa. Novi indikator vlažnosti koji omogućava lakšu proveru popunjenosti pelene promenom boje signalizira kada je pelenu potrebno zameniti. Sada ćete imati više vremena za najvažniju stvar na svetu-maženje i igru. BAMBO Nature Eco Friendly pelene su nežne prema bebama i životnoj sredini.
Vaša beba treba da se oseća udobno u svojoj peleni baš kao u Vašim rukama. Zato što Vam je stalo.

Kako odabrati odgovarajuću veličinu pelene?

Ukoliko se beba rodi sa težinom preko 3kg preporučujemo da počne da koristi pelene veličine 2. Svaku narednu veličinu birate na osnovu najniže oznake težine naredne veličine pelena. Npr. ukoliko beba nosi veličinu 2 i ima 5kg onda preporučujemo da pređe na veličinu 3.

Dodatne informacije

Veličina

3 (4-8 kg) 52 pelene, 4 (7-14 kg) 48 pelena, 5 (12-18 kg) 44 pelene, 6 (16+ kg) 40 pelena

3 рецензије за Pelene Velika Pakovanja – Bambo Nature

  1. Ksenija Jojić

    Prezadovoljna sam ovim novim pelenama, tanke su, mekane, nema nikakvih reakcija na telu ni nakon duzeg nosenja, tokom noci, odlicno upijaju, ni jedna nije procurela. Za svaku preporuku, sto ja jos odavno i cinim!

  2. Dragana

  3. Valentina Popovic (потврђен власник)

Dodaj recenziju

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

(3 рецензије корисника)

3 reviews for Pelene Velika Pakovanja - Bambo Nature

  1. Valentina Popovic (потврђен власник)

  2. Dragana

  3. Ksenija Jojić

    Prezadovoljna sam ovim novim pelenama, tanke su, mekane, nema nikakvih reakcija na telu ni nakon duzeg nosenja, tokom noci, odlicno upijaju, ni jedna nije procurela. Za svaku preporuku, sto ja jos odavno i cinim!

Додајте рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest