Novi BAMBO Nature Eko Friendly box

3.099 дин.4.399 дин.

NOVI BAMBO box je ekonomično pakovanje eko pelena namenjeno roditeljima koji žele da uvek imaju dovoljno pelena.

Izaberite odgovarajuću veličinu u padajućem meniju pored.

Опис

Veliko pakovanje Bambo box

BAMBO box je veliko pakovanje BAMBO eko pelena za roditelje koji žele da uštede vreme i novac oko nabavke pelena. Kupovinom box-a imate zalihu pelena za najmanje 30-45 dana, ukoliko je beba prerasla veličinu 3. Za novorođenče (veličina 1 i 2) zaliha iz Bambo box-a će Vam trajati 20-30 dana. To je okvirna količina.

BAMBO eko pelene su 100% bez dodatih mirisa, alergena i štetnih supstanci. Potpuno su neutralne i preporučujemo ih i za bebe sa vrlo osetljivom kožom.

Upotrebom BAMBO eko pelena možete biti sigurni da će rizik od pelenskog osipa ili neke druge reakcije na dečijoj koži biti sveden na minimum. To garantuju mnogobrojni sertifikati koje imaju BAMBO eko pelene, a to su Nordic Eco label, Dermatology tested, Astma Allergi Denmark, FSC i Eu Ecolabel.

Karakteristike Bambo eko pelena

BAMBO Nature eko pelene su neutralne, bez dodatih mirisa, alergena i štetnih supstanci i kao takve bezbedne su za kožu Vaše bebe. Proizvode se za „zapadno“ tržište u fabrici medicinskih sredstava iz Danske. Kvalitetne sirovine i strogo kontrolisan proces proizvodnje daje za rezultat vrhunski kvalitet Bambo Nature eko pelena. Preporučujemo ih za bebe sa vrlo osetljivom kožom i garantujemo da je mogćnost dobijanja pelenskog osipa svedena na minimum zahvaljujući sertifikatima koji garantuju kvalitet (Nordic Eco label, Dermatology tested, Astma Allergi Denmark, FSC i Eu Ecolabel).

Додатне информације

Тежина10 kg
Veličina

1 (2-4 kg) 132 pelene, 2 (3-6 kg) 180 pelena, 3 (4-8 kg) 156 pelena, 4 (7-14 kg) 144 pelene, 5 (12-18 kg) 132 pelene, 6 (16+ kg) 120 pelena

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “Novi BAMBO Nature Eko Friendly box”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *