Nove BAMBO Nature Eko Friendly pelene za bebe velika pakovanja

1.480 дин.1.540 дин.

На залихама

NOVE Bambo pelene za bebe iz Danske za roditelje koji žele više!

Nove BAMBO pelene za bebe u velikim pakovanjima podrazumevaju pelene od veličine 3 do 6, tj. za težinu bebe od 4 do 30kg. Veličina 1 i 2 se može kupiti samo u malom pakovanju. U padajućem meniju ispod izaberite veličinu koju odgovara Vašoj bebi i prikazaće Vam se odgovarajuća slika i cena pelena.

Bambo pelene su napravljene bez dodatih mirisa, PVC-a i plastifikatora, kao i drugih štetnih hemijskih materija koje mogu da izazovu alergijsku reakciju na dečijoj kozi. Dermatološki su testirane na ProDERM institutu u Nemačkoj.

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu za 2 velika pakovanja.

Шифра производа: 310144-1-1 Категорија:

Опис

BAMBO pelene za bebe

BAMBO pelene za bebe podrazumevaju da su pelene dermatološki testirane, da ne sadrže ftalate, parfeme, losione, formaldehide i druge štetne sastojke koji mogu izazvati alergiju, iritaciju ili slično, kao i da ne smeju sadržati nikakve vrste punila ili nefunkcionalnih sastojaka.

Takođe ne sadrže ni PVC, izbeljivače, antioksidante, štetne sastojke ili alergene, substance štetne po zdravlje ili okolinu.

Sertifikati BAMBO eko pelena

Astma-Allergi Danmark sertifikat

Astma-Allergi Danmark sertifikat podrazumeva da pelene ne sadrže:

1. parfeme, formaldehide, optičke izbeljivače
2. dodatke i ne funkcionalne sastojke
3. alergene, senzitivne ili irititirajuće substance sa EU liste
4. ostalo pogledajte na asthma-allergy.dk

Kontaktni dermatitis je izazvan direktnim kontaktom sa hemijskim supstancama. To nije nešto što se nasleđuje nego se dobija prečestim izlaganjem specifičnim supstancama.

BAMBO Nature eko pelene nose logo Dermatologically tested sertifikat jer je pelena dermatološki testirana na ProDerm institutu u Nemačkoj.

karakteristike pelena

BAMBO pelene za bebe omogućavaju cirukulaciju vazduha do bebine kože i tako je čine suvom i zdravom. Poseduju fleksibilne trake koje mogu više puta da se odlepe i zalepe. Maksimalno su mekane, prijatne, udobne i prilagođene oblikom za lakše kretanje deteta.

BAMBO Nature pelene imaju smanjen štetan uticaj na životnu sredinu što ih čini eco-friendly pelenama. Proizvode se u fabrici gde se 95% ukpnog proizvodnog otpada reciklira. Takođe, BAMBO Nature pelene imaju oznake Nordic Eco-label, FSC i EU Ecolabel.

Nordic Eco-label

Nordic Eco-label oznaka garantuje da proizvod ispunjava ekološke standarde kvaliteta. Da bi dečija pelena imala ovu eko oznaku mora da ispunjava sledeće zahteve:

– Da ne sadrži losione ili parfeme
– Da ima limitiran nivo proizvodnog otpada
– Da sadrži sirovine koje potiču iz obnovljivih izvora

FSC

FSC oznaka garantuje da celuloza koja se koristi u proizvodnji potiče iz održivih šuma (u kojima se više stabala posadi nego što se poseče). BAMBO Nature pelene su dermatološki testirane i ne sadrže poznate alergene i supstance za koje se zna da štete zdravlju i okolini, kao ni supstance koje sprečavaju neprijatne mirise.

Eu Ecolabel oznaka ukazuje potrošačima na teritoriji EU da je u pitanju eko proizvod jer ispunjava neophodne standarde za tu oznaku.

Kako odabrati odgovarajuću veličinu pelene?

Ukoliko js beba rodi sa težinom oko 3kg preporučujemo da počne da koristi pelene veličinu 2. Svaku narednu veličinu birate na osnovu najniže oznake težine naredne veličine pelena. Npr. ukoliko beba nosi veličinu 2 i ima 5kg onda preporučujemo da pređe na veličinu 3.

Додатне информације

Тежина2 kg
Veličina

3 (4-8 kg) 52 pelene, 4 (7-14 kg) 48 pelena, 5 (12-18 kg) 44 pelene, 6 (16+ kg) 40 pelena

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “Nove BAMBO Nature Eko Friendly pelene za bebe velika pakovanja”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *