Nove BAMBO Nature Eko Friendly pelene za bebe mala pakovanja

558 дин.8.089 дин.

На залихама

NOVE BAMBO Nature pelene za bebe (mala pakovanja)

Nove BAMBO Nature pelene za bebe mala pakovanja podrazumevaju sve pelene od veličine 1 do 6, tj. za težinu bebe od 2kg do 30kg. U padajućem meniju ispod klikom izaberite veličinu koju želite i prikazaće Vam se odgovarajuća slika i cena.

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu za 3 mala pakovanja.

Шифра производа: 310132-1-1 Категорија:

Опис

NOVE BAMBO Nature pelene za bebe mala pakovanja

Nove BAMBO Nature pelene za bebe mala pakovanja sadrže duplo manje pelena u odnosu na velika pakovanja.

Bambo eko pelene nose logo Dermatologically tested sertifikat koji podrazumeva da je pelena dermatološki testirana, da ne sadrži ftalate, parfeme, losione, formaldehide i druge štetne sastojke koji mogu izazvati alergiju, iritaciju ili slično, kao i da ne smeju sadržati nikakve vrste punila ili nefunkcionalnih sastojaka.

Sertifikati BAMBO eko pelena

Takođe ne sadrže ni PVC, izbeljivače, antioksidante, štetne sastojke ili alergene, substance štene po zdravlje ili okolinu.

Ukoliko je beba rođena sa težinom oko 3kg može da počne da koristi pelene veličinu 2. Za bebe koje su rođene sa težinom oko 2 kg preporučujemo veličinu 1. Za za prevremeno rođene bebe preporučujemo veličinu 0.

Pelena ima rastegljive trake i može da se zategne jače ili slabije, što Vam daje veću fleksibilnost u odabiru veličine pelene.

S obzirom da će bebe u nakon rođenja trošiti 8-10 pelena na dana, pakovanje će trajati do 4 dana. Pelena se menja uglavnom nakon svakog podoja jer beba tada „isprazni“ creva. Kasnije kada stignete do pelene veličine 4 kada beba dobije 6-7 kilograma na težini, onda se broj pelena smanji na 4-6 komada dnevno, tako da Vam jedno pakovanje izdrži do pola meseca.

Pelena može da izdrži celu noć bez menjanja. U toku dana preporučujemo da ih menjate na svakih 4-5 sati jer se tada već napuni i poželjno je promeniti je, pre svega iz higijenskih, ali i zdravstvenih razloga. Bitno je da bebina koža uvek bude suva jer se na taj način preventivno deluje i čuva zdravlje Vaše bebe.

Transportna kutija sadrži 6 malih pakovanja Bambo eko pelena. Ukoliko želite da poručite transportno pakovanje onda kliknite na Bambo box.

karakteristike pelena

Premuium eko pelene proizvedene u Danskoj!

BAMBO pelene za bebe su proizvedene u Danskoj po najstrožim Nordijskim kriterijumima kvaliteta!

Додатне информације

Тежина1.04 kg
Veličina

1 (2-4 kg) 22 pelene, 2 (3-6 kg) 30 pelena, 3 (4-8 kg) 28 pelena, 4 (7-14 kg) 24 pelene, 5 (12-18 kg) 22 pelene, 6 (16+ kg) 20 pelena

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “Nove BAMBO Nature Eko Friendly pelene za bebe mala pakovanja”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *