Bezbrižno roditeljstvo

Akcija!

Pelene Gaćice Box – Bambo Nature

Original price was: 5,205.00 RSD.Current price is: 4,570.00 RSD.

Bambo Nature Pants Box je ekonomično pakovanje Bambo Nature Eco-Friendly Pelena Gaćica namenjeno roditeljima koji žele uvek da imaju dovoljno pelena.

Izaberite odgovarajuću veličinu u padajućem meniju pored.

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu za iznose preko 3.000 dinara.
Napomena: U toku trajanje akcije popusti za kupone ne važe.

Proizvođač: ABENA A/S, Aabenraa, Danska

Uvoznik: Simbex NS doo, Vojvode Bojovića 4, Novi Sad
Zemlja proizvodnje: Danska
Ostavi utisak

BAMBO Nature Eco-Friendly Pelene gaćice za bebe su dermatološki testirane da ne sadrže parabene, parfeme, losione, konzervanse, formaldehide i druge štetne sastojke koji mogu izazvati alergiju, iritaciju ili slično, kao i da ne smeju sadržati nikakve vrste punila ili nefunkcionalnih sastojaka.

Takođe ne sadrže ni PVC, izbeljivače, antioksidante, štetne sastojke ili alergene, supstance štetne po zdravlje ili okolinu.

Konstantno radimo na usavršavanju naših proizvoda, kako bismo bili još bolji, u skladu sa našim eko- i skin-friendly prstupom. O tome svedoče svi prestižni sertifikati na našim pelenama. Nordic Swan Ecolabel i EU Ecolabel osiguravaju visok kvalitet i garantuju da proizvod ispunjava stroge zahteve za očuvanje zdravlja i životne sredine. Asthma Allergy Nordic sertifikat osigurava da je sastav pelene takav da je rizik od pelenskog osipa sveden na minimum.

BAMBO Nature gaćice za bebe su vazduhopropusne- omogućavaju cirkulaciju vazduha do bebine kože i tako je čine suvom i zdravom. Pelene-gaćice su ultra mekane i elastične, pomažu Vašim mališanima da se osećaju udobno i suvo dok aktivno istražuju svet oko sebe. Gaćice poseduju ultra apsorbujuće kanaliće za apsorpciju tečnosti što dodatno smanjuje rizik od pelenskog osipa.
Novi indikator vlažnosti omogućava lakšu proveru popunjenosti pelene- promenom boje signalizira kada je pelenu potrebno zameniti. Sada ćete imati više vremena za najvažniju stvar na svetu-maženje i igru.

BAMBO Nature Eco Friendly pelene su nežne prema bebama i životnoj sredini.
Vaša beba treba da se oseća udobno u svojoj peleni baš kao u Vašim rukama. Zato što Vam je stalo.

Dodatne informacije

Veličina

4 (7-12kg) 120 kom., 5 (11-17kg) 114 kom., 6 (15+kg) 114 kom., 4 (7-12kg) 120 kom., 5 (11-17kg) 114 kom., 6 (18+kg) 114 kom.

1 рецензија за Pelene Gaćice Box – Bambo Nature

  1. Sanja

Dodaj recenziju

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

(1 рецензија корисника)

1 review for Pelene Gaćice Box - Bambo Nature

  1. Sanja

Додајте рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest