BAMBO pelene za bebe mala pakovanja

600 дин.879 дин.

На залихама

(13 рецензије корисника)

BAMBO Nature pelene za bebe mala pakovanja

BAMBO Nature pelene za bebe mala pakovanja podrazumevaju sve pelene od veličine 0 do 6, tj. za težinu bebe od 1kg do 30kg. U padajućem meniju ispod klikom izaberite veličinu koju želite i prikazaće Vam se odgovarajuća slika i cena.

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu za 3 mala pakovanja.

Шифра производа: 310132-1 Категорија:

Опис

BAMBO Nature pelene za bebe mala pakovanja

BAMBO Nature pelene za bebe mala pakovanja sadrže duplo manje pelena u odnosu na velika pakovanja.

Bambo eko pelene nose logo Dermatologically tested sertifikat koji podrazumeva da je pelena dermatološki testirana, da ne sadrži ftalate, parfeme, losione, formaldehide i druge štetne sastojke koji mogu izazvati alergiju, iritaciju ili slično, kao i da ne smeju sadržati nikakve vrste punila ili nefunkcionalnih sastojaka.

Sertifikati BAMBO eko pelena

Takođe ne sadrže ni PVC, izbeljivače, antioksidante, štetne sastojke ili alergene, substance štene po zdravlje ili okolinu.

Ukoliko je beba rođena sa težinom oko 3kg može da počne da koristi pelene veličinu 2. Za bebe koje su rođene sa težinom oko 2 kg preporučujemo veličinu 1. Za za prevremeno rođene bebe preporučujemo veličinu 0.

Pelena ima rastegljive trake i može da se zategne jače ili slabije, što Vam daje veću fleksibilnost u odabiru veličine pelene.

S obzirom da će bebe u nakon rođenja trošiti 8-10 pelena na dana, pakovanje će trajati do 4 dana. Pelena se menja uglavnom nakon svakog podoja jer beba tada „isprazni“ creva. Kasnije kada stignete do pelene veličine 4 kada beba dobije 6-7 kilograma na težini, onda se broj pelena smanji na 4-6 komada dnevno, tako da Vam jedno pakovanje izdrži do pola meseca.

Pelena može da izdrži celu noć bez menjanja. U toku dana preporučujemo da ih menjate na svakih 4-5 sati jer se tada već napuni i poželjno je promeniti je, pre svega iz higijenskih, ali i zdravstvenih razloga. Bitno je da bebina koža uvek bude suva jer se na taj način preventivno deluje i čuva zdravlje Vaše bebe.

Transportna kutija sadrži 6 malih pakovanja Bambo eko pelena. Ukoliko želite da poručite transportno pakovanje onda kliknite na Bambo box.

karakteristike pelena

Premuium eko pelene proizvedene u Danskoj!

BAMBO pelene za bebe su proizvedene u Danskoj po najstrožim Nordijskim kriterijumima kvaliteta!

Додатне информације

Тежина1.04 kg
Veličina

1 (2-4kg) AKCIJA 2+1 – 84 pelene, 2 (3-6kg) AKCIJA 2+1 – 90 pelena, 0 (1-3kg) 24 pelene, 1 (2-4kg) 28 pelena, 2 (3-6kg) 30 pelena, 3 (5-9kg) 33 pelene, 4 (7-18kg) 30 pelena, 5 (12-22kg) 27 pelena, 6 (16-30kg) 22 pelene

13 рецензија за BAMBO pelene za bebe mala pakovanja

 1. Jasna Flanjak

  nase prve pelene

  Sada smo vec prerasli ove pelene, ali odlicne su. Prijatan je materijal, i sto je najvaznije nemaju stetne materije u srbi. Zgodno je i pakovanje od 30 pelena, i za poneti, i za kupovinu.

 2. Svetlana

  Savršene pelene

  Oduševljena sam ovim pelenama. Nemaju nikakav miris niti hemiju. Beba je savršeno suva u njima i bez ikakve iritacije kože, niti ostaju bilo kakvi parčići upijajućih gelova na bebinoj koži. Moja beba ih prosto obožava. Najbolji izbor jedbokratnih pelena za bebe, moja iskrena preporuka roditeljima kojima je stalo da njihova beba ima prirodni materijal do svoje kože!

 3. Svetlana

  Savršene pelene

  Oduševljena sam ovim pelenama. Nemaju nikakav miris niti hemiju. Beba je savršeno suva u njima i bez ikakve iritacije kože, niti ostaju bilo kakvi parčići upijajućih gelova na bebinoj koži. Moja beba ih prosto obožava. Najbolji izbor jednokratnih pelena za bebe, moja iskrena preporuka roditeljima kojima je stalo da njihova beba ima prirodni materijal do svoje kože!

 4. Svetlana

  Savršene pelene

  Oduševljena sam ovim pelenama. Nemaju nikakav miris niti hemiju. Beba je savršeno suva u njima i bez ikakve iritacije kože, niti ostaju bilo kakvi parčići upijajućih gelova na bebinoj koži. Moja beba ih prosto obožava. Najbolji izbor jedbokratnih pelena za bebe, moja iskrena preporuka roditeljima kojima je stalo da njihova beba ima prirodni materijal do svoje kože!

 5. Biljana Andjelkovic (проверен власник)

  Od prvog dana u porodilistu koristimo Bambo pelene i Bambo vlazne maramice. Dete se nikada nije zacrvenilo niti su nam ikada za 3 meseca propustile sadrzaj van. Zdravlje nase dece nema cenu

 6. Danka

  Vrlo smo zadovoljni Bambo pelenama! ?

 7. Nevena Filipovic

  Sa prvim detetom imali smo problema sa crvenilom i ojedima koristeci pelene drugih proizvodjaca i kada smo otkrili Bambo pelene vise nismo imali tih problema,niti su propustale kao druge. Nastavili smo da kupujemo Bambo pelene i drugoj bebi.

 8. Savršenstvo u svetu pelena (проверен власник)

  Nataša Ristić
  Naša prva beba bio je dečkić i pri izboru pelena najviše smo brinuli zbog njegove piše, da se ne pregrejava, da se ne ojeda i da može da ‘diše’. Sve ovo pronašli smo u bambo eko pelenama, nakon probanja 8 drugih proizvođača pelene. Jedne su se odlepljivale, jedne su propuštale, jedne su ga pregrejavale… i tako ukrug. Bambo pelene bile su savršene i po ceni i po kvalitetu. Dodatni plus je bio što su

 9. Tanja

  Nedavno smo probali bambo pelene i odusevljeni smo odlicne su… za svaku preporuku nastavicemo da ih koristimo 🙂

 10. Maja013

  Od samog pocetka koristimo Bambo pelene, zato sto su od prirodnih materijala i nikad nismo imali problema, odlicno upijaju i jako smo zadovoljni. Sada nam je dvojka mala, pa smo presli na trojku. Bambo <3

 11. Olgica

  Sjajni ste! Preporuku sam dobila od kume. Mi smo mali, nemamo jos ni mesec dana I od prvog dana koristimo samo Bambo! I necemo vas menjati! Jako prijatan materijal, bez boja I hemije, jednostavan dizajn, lepo prijanjaju oko nogica, ne propustaju… Nikakvih reakcija na kozi nema. Ma sjajno!

 12. Jelena Maksimović

  Jedine pelene koje su iste za naše tržište kao i za ostatak sveta. Starija ćerka ih koristila 2 godine, sada bliznakinje kreću od nulice!

 13. Larisa Djukic

  Jako smo zadovjni ovim pelenama. Nema curenja,nema ojeda!!! Sve preporuke!

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *