ZAPOčnite PRVU KUPOVINU SA 10% POPUSTA UZ KOD “BAMBOWELCOME”

Bezbrižno roditeljstvo

Bambo Dreamy Box

2,502 RSD2,616 RSD

BAMBO Dreamy box je ekonomično pakovanje Bambo Dreamy pelena namenjeno roditeljima koji žele uvek da imaju dovoljno pelena.

Izaberite odgovarajuću veličinu u padajućem meniju pored.

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu za iznose preko 3.000 dinara.
Napomena: U toku trajanje akcije popusti za kupone ne važe.

Ostavi utisak
Очисти

Odsustvo kontrole mokrenja u toku sna je često i pogađa decu širom sveta. Ta faza može biti neprijatna, kako za roditelje, tako i za decu. Deca mogu da se osećaju nesigurno, nelagodno i izolovano kada se sretnu sa takvim problemom i kada moraju da nose pelene.

Niste sami. Važno je znati i prihvatiti činjenicu da je faza noćnog mokrenja normalni deo odrastanja. Mi kao roditelji moramo da pružimo podršku našoj deci na najbolji mogući način, da budemo strpljivi i da pronađemo odgovarajući proizvod koji će osigurati detetu osećaj suvoće i udobnosti tokom noći kao i miran san.

Bambo Dreamy noćne gaćice dizajnirane su za decu koja prolaze kroz fazu noćnog mokrenja. Proizvod postoji u verziji za dečake i za devojčice i specifično je dizajniran da obezbedi savršeno pristajanje, bezbednost i udobnost, kako bi omogućio da i deca i postelja ostanu suvi u toku cele noći.

Bambo Dreamy gaćice su fleksibilne, super mekane, tanke, diskretne, vazduhopropusne, poseduju ultra apsorbujuće kanaliće za upijanje tečnosti, i barijere koje sprečavaju curenje. Lako se navlače i skidaju, pa su zato savršen izbor i za odvikavanje od pelena. Ne šuškaju, dovoljno su diskretne i dizajnom prijemčive deci pa mogu da ih nose i na ekskurziju, noćenje van kuće... Nežne prema koži i prirodi, Bambo Dreamy noćne gaćice su dizajnirane, proizvedene, pakovane i distribirane sa fokusom na održivost u svakom koraku ovih procesa. Proizvedene su od najkvalitetnijih materijala i sirovina koje su prošle najstrožije procese sertifikacije koji garantuju bezbednu upotrebu za Vaše dete. Ne sadrže parfeme, parabene, losione niti bilo kakve štetne konzervanse. Nisu beljene hlorom niti veštačkim izbeljivačima.

Gaćice su pakovane u održive kese koje se proizvode od šećerne trske-jer samo najbolje je dovoljno dobro.

Bambo Dreamy poseduje sertifikate koji su savršena potvrda našeg skin-friendly i eco friendly pristupa:

  • Asthma Allergy Nordic - Potvrđuje da su svi sastojci gaćica tako birani da je rizik od alergije i osipa sveden na minimum.
  • FSC, Forest Stewardship Council - internacionalna nevladina organizacija, posvećena promociji odgovornog i održivog eksploatisanja šuma širom sveta. Proizvodi sa FSC™-sertifikatom su napravljeni od sirovina koje potiču iz održivih šuma u kojima se više stabala posadi nego što se poseče. Sledljivost oznake sertifikata strogo se kontroliše, a odabirom ovakvih proizvoda podstičete odgovorno upravljanje šumama.
  • The Nordic Swan Ecolabel and the EU Ecolabel - Osiguravaju visok kvalitet proizvoda i njihovu usaglašenost sa strogim zahtevima očuvanja životne sredine i zdravlja dece.

Dodatne informacije

Veličina

Ž 4-7god, 15-35kg, 60kom, M 4-7god, 15-35kg, 60kom, Ž 8-15god, 35-50kg, 60kom, M 8-15god, 35-50kg, 60kom

Рецензије

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Bambo Dreamy Box”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Komentara

    Budite prvi koji će napisati recenziju “Bambo Dreamy Box”

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    Pin It on Pinterest