BAMBO box

2.940 дин.4.599 дин.

Na zalihama

Оцењено 6.25 од 5 на основу 4 оцене купца
(5 recenzija korisnika)

BAMBO box je ekonomično pakovanje eko pelena namenjeno roditeljima koji žele da uvek imaju dovoljno pelena.

Izaberite odgovarajuću veličinu u padajućem meniju pored.

Opis

Veliko pakovanje Bambo box

BAMBO box je veliko pakovanje BAMBO eko pelena za roditelje koji žele da uštede vreme i novac oko nabavke pelena. Kupovinom box-a imate zalihu pelena za najmanje 30-45 dana, ukoliko je beba prerasla veličinu 3. Za novorođenče (veličina 1 i 2) zaliha iz Bambo box-a će Vam trajati 20-30 dana. To je okvirna količina.

BAMBO eko pelene su 100% bez dodatih mirisa, alergena i štetnih supstanci. Potpuno su neutralne i preporučujemo ih i za bebe sa vrlo osetljivom kožom.

Upotrebom BAMBO eko pelena možete biti sigurni da će rizik od pelenskog osipa ili neke druge reakcije na dečijoj koži biti sveden na minimum. To garantuju mnogobrojni sertifikati koje imaju BAMBO eko pelene, a to su Nordic Eco label, Dermatology tested, Astma Allergi Denmark, FSC i Eu Ecolabel.

Karakteristike Bambo eko pelena

BAMBO Nature eko pelene su neutralne, bez dodatih mirisa, alergena i štetnih supstanci i kao takve bezbedne su za kožu Vaše bebe. Proizvode se za „zapadno“ tržište u fabrici medicinskih sredstava iz Danske. Kvalitetne sirovine i strogo kontrolisan proces proizvodnje daje za rezultat vrhunski kvalitet Bambo Nature eko pelena. Preporučujemo ih za bebe sa vrlo osetljivom kožom i garantujemo da je mogćnost dobijanja pelenskog osipa svedena na minimum zahvaljujući sertifikatima koji garantuju kvalitet (Nordic Eco label, Dermatology tested, Astma Allergi Denmark, FSC i Eu Ecolabel).

Dodatne informacije

Težina10 kg
Veličina

1 (2-4kg) AKCIJA 4+2 – 168 pelena, 2 (3-6kg) AKCIJA 4+2 – 180 pelena, 0 (1-3kg) 144 pelene, 1 (2-4kg) 168 pelena, 2 (3-6kg) 180 pelena, 3 (5-9kg) 198 pelena, 3+ (6-14kg) 180 pelena, 4 (7-18kg) 180 pelena, 4+ (10-20kg) 162 pelene, 5 (12-22kg) 162 pelene, 6 (16-30kg) 132 pelene

5 recenzija za BAMBO box

 1. Оцењено 5 од 5

  Mirjana (proveren vlasnik)

  Fenomenalne. Kupujemo ih gde god naletimo, a onlajn amo Box porucivali..

  Bukvalno, gde god da amo na putu noaimo zalihe pelena sa nama onda znate koliko smo prezadovoljni.m

 2. Оцењено 5 од 5

  Jelena (proveren vlasnik)

  Prezadovoljna. Otkrili smo ih nakon što je beba dobila alergiju na Pampers i jak ojed. Sada ih ne menjamo. Počeli smo da naručujemo box kako bismo uvek imali zalihu, pošto ih u našem mestu niko ne prodaje.

 3. Оцењено 5 од 5

  Zorica (proveren vlasnik)

  Da mogu desetku bih vam dala,zaista su sjajne,ja uzimam box i mirna sam po mesec dana.Kvalitet je zagarantovan.Sve pohvale

 4. Оцењено 5 од 5

  Dikica (proveren vlasnik)

  Kupujem ih za unuku od prvog dana. Najbolje su!
  Ja ih porucujem preko sajta.

 5. Оцењено 5 од 5

  Jelena Lazović (proveren vlasnik)

  Zadovoljni. Beba je imala učestale urinarne infekcije u najmanjoj dobi. A kada smo počeli da koristimo Bambo pelene nije ih više bilo.

Dodaj recenziju

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *