ZAPOčnite PRVU KUPOVINU SA 10% POPUSTA UZ KOD “BAMBOWELCOME”

Bezbrižno roditeljstvo

Akcija!

BAMBO Nature Box

2,799 RSD3,799 RSD

BAMBO box je ekonomično pakovanje Bambo Nature eko-friendly pelena namenjeno roditeljima koji žele uvek da imaju dovoljno pelena.

Izaberite odgovarajuću veličinu u padajućem meniju pored.

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu za iznose preko 3.000 dinara.
Napomena: U toku trajanje akcije popusti za kupone ne važe.

Ostavi utisak
Очисти
bambo sertifikati BAMBO box je veliko pakovanje BAMBO Nature Eko-Friendly pelena za roditelje koji žele da uštede vreme i novac oko nabavke pelena. Kupovinom box-a imate zalihu pelena za najmanje 30 dana, ukoliko je beba prerasla veličinu 3. Za novorođenče (veličina 1 i 2) zaliha iz Bambo box-a će Vam trajati 20-30 dana. To je okvirna količina. BAMBO eko pelene su 100% bez dodatih parabena, parfema, losiona, konzervansa, alergena i štetnih supstanci. Potpuno su neutralne i preporučujemo ih i za bebe sa vrlo osetljivom kožom. Upotrebom BAMBO Nature Eko-Friendly pelena možete biti sigurni da će rizik od pelenskog osipa ili neke druge reakcije na dečijoj koži biti sveden na minimum. To garantuju mnogobrojni sertifikati koje imaju BAMBO Nature pelene, a to su Nordic Eco label, Dermatology tested, Astma Allergi Denmark, FSC i Eu Ecolabel. BAMBO Nature eko pelene su neutralne, bez dodatih mirisa, alergena i štetnih supstanci i kao takve bezbedne su za kožu Vaše bebe. Proizvode se za “zapadno” tržište u fabrici medicinskih sredstava iz Danske. Kvalitetne sirovine i strogo kontrolisan proces proizvodnje daje za rezultat vrhunski kvalitet Bambo Nature eko pelena.

Dodatne informacije

Veličina

1 (2-4 kg) 132 pelene, 2 (3-6 kg) 180 pelena, 3 (4-8 kg) 156 pelena, 4 (7-14 kg) 144 pelene, 5 (12-18 kg) 132 pelene, 6 (16+ kg) 120 pelena

1 recenzija za BAMBO Nature Box

  1. Vladana

    .

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

(1 recenzije korisnika)

1 review for BAMBO Nature Box

  1. Vladana

    .

Dodajte recenziju

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest