ZAPOčnite PRVU KUPOVINU SA 10% POPUSTA UZ KOD “BAMBOWELCOME”

Cena paketa je izuzetno povoljna, a dodatni popusti za trudnice su gratis vaučer na 1.000 dinara sa kojim možete kupiti Okaidi garderobu za bebe. Paket za trudnice sadrži proizvode koji su neophodni svakoj ženi odmah nakon porođaja i možete ga samo lično kupiti u dečijoj robnoj kući Leto u Beogradu.

U svakoj školici za trudnice dobijate spisak neophodnih stvari za porodilište koje treba pripremiti za porođaj. Pogodnosti za trudnice su što ovaj paket sadrži većinu stvari sa spiska.

Šta sadrži paket za trudnice?

Paket za trudnice sadrži pakovanje BAMBO Nature eko pelena veličina 2. To je veličina od koje se počinje ukoliko je beba pri rođenju teška otprilike oko 3 kg. Ukoliko je beba nešto sitnija, dovoljno je malo više zatgnuti pelenu prilikom postavljanja i obrnuto. U paketu ima 30 komada pelena što je dovoljno za otprilike 3-5 dana.

Torba za porodilište sadrži i BAMBO Nature eko vlažne maramice 80/1. BAMBO vlažne maramice su isto kao pelene bez dodatih mirisa i štetnih supstanci. Možete da ih koristite u razne namene. Paket sadrži 80 vlažnih maramica.

Paket za trudnice takođe sadrži i mrežaste gaćice za porodilje koje su neophodne da fiksiraju uložak. Njihova uloga je drže uložak za inkontinenciju tj. narodski rečeno uložak za porodilje. Uloga uloška je da spreči nekontrolisano istcanje svake vrste tečnosti nakon porođaja, a mrežaste gaćice ga fiksiraju.

Da bi postporđajni dani prošli što komfornije za svaku porodilju, pored širokih i visoko upijajućih uložaka, u paketu se nalaze i posteljni podmetači čija je funkcija takođe da upiju svu neophodnu tečnost. Posteljni podmetači dimenzije 60x90cm, polažu se na kauč ili ležaj na mesto gde će porodilja sedeti u toku postporđajnih dana i tako joj omogućiti dodatnu zaštitu pored uloška. Na taj način se ostvaruje dupla zaštita od isticanja tečnosti.

Kupovinom paketa za porodilje dobijate vaučer na iznos od 1.000 dinara koji možete iskoristiti za kupovinu bilo kog Okaidi proizvoda u Letoshop dečijoj robnoj kući. Okaidi je čuvena internacionalna marka dečije garderobe. U svom asortimanu imaju sve što Vam je neophodno za Vašu bebu. Sa vaučerom imate slobodu izbora u odabiru dečije garderobe po Vašoj želji.

Gde mogu da nabavim paket za porodilje?

Paket možete kupiti isključivo u dečijoj robnoj kući Leto kod Plavog mosta u Beogradu ili u BN Boss centru u Zemunu. Za više informacija o lokacijama i ostalim detaljima pogledajte sajt: www.letoshop.rs

Pin It on Pinterest

Share This