Cena paketa je izuzetno povoljna, a dodatni popust je i gratis vaučer od 20% za narednu kupovinu na Bambo Nature sajtu.

Paket za trudnice sadrži proizvode koji su neophodni svakoj ženi odmah nakon porođaja.

U svakoj školici za trudnice dobijate spisak neophodnih stvari za porodilište koje treba pripremiti za porođaj. Pogodnosti za trudnice su što ovaj paket sadrži većinu stvari sa spiska.

Šta sadrži trudnički paket?

Paket za trudnice sadrži jedan paket Bambo Nature Eco- Friendly pelena veličine 1(2-4kg), koja savršeno pristaje bebama od prvog dana, kao i jedan paket pelena veličine 2 (3-6kg).
Torba za porodilište sadrži i BAMBO Nature eko vlažne maramice 50kom/pak. BAMBO vlažne maramice su isto kao pelene bez dodatih mirisa i štetnih supstanci. Možete da ih koristite u razne namene. Paket sadrži 50 vlažnih maramica.

Paket za trudnice takođe sadrži i Abri-Fix Net mrežaste gaćice za porodilje koje su neophodne da fiksiraju uložak za porodilje. Uloga uloška je da spreči nekontrolisano isticanje svake vrste tečnosti nakon porođaja, a mrežaste gaćice ga fiksiraju.

U paketu dobijate i jedno pakovanje uložaka Abena light extra 3, visoke moći upijanja, koji su proizvedeni od najkvalitetnije celuloze, nežni, meki kao pamuk. Sadrže jedinstveni Top Dry sloj koji osigurava brzu apsorpciju i suvu površinu uloška- posebno važno kod epiziotomije ukoliko do nje dođe, ne lepe se za ranu. Potpuno su prozračni, omogućavaju koži da diše. Nisu beljeni hlorom, ne sadže lateks, parfeme i losione. Dermatološki su testirani. Abena Light extra 3 ulošci imaju ljepljivu traku na poleđini, koja osigurava da uložak uvek ostaje na mestu.

U paketu se nalaze i Bambo Nature Eco-Friendly podmetači za presvlačenje bebe, čija je funkcija takođe da upiju svu neophodnu tečnost. Napravljeni su od visokokvalitetnog materijala, koji je vazduhopropustan- što smanjuje rizik od iritacije kože. Podmetači su super mekani, tanki i nežni, što ih čini udobnim za bebinu kožu. Savršeni su za kod kuće i za poneti. Podmetači nisu beljeni hlorom i ne sadrže parfeme. Bambo Nature podmetači su dermatološki testirani i sertifikovani od strane Nordic Swan Ecolabel i FSC™ (Forest Stewardship Council).

Paket sadrži i dve tetra pelene i Bambo Nature umirujuću kremu za bebu. Bambo Nature krema ostavlja nežan zaštitni sloj na osetljivoj koži bebe koji štiti od prevelike vlage i savršena je za osetljivu kožu guze i kožu lica. Formira vazduhopropusnu zaštitnu barijeru na koži -štiti od pelenskog osipa, Dermatološki testirana, sa 0% parfema i boja. Sertifikovano bezbedna za životnu sredinu sa prirodnim i organskim sastojcima biljnog porekla. Odobrena od strane Ecocert Cosmos-a, Nordic Swan and Asthma Allergy Nordic. Veganska formulacija -ne sadrži sastojke životinjskog porekla.

Kupovinom paketa za porodilje dobijate vaučer od 20% popusta koji možete iskoristiti za narednu kupovinu proizvoda na Bambo Nature sajtu.

Gde mogu da nabavim paket za porodilje?

Paket možete kupiti isključivo na Bambo Nature sajtu ili klikom na link ispod: https://bambopelene.rs/proizvod/paket-za-porodiliste/

poručite bambo paket za trudnice i porodilje

 

Pin It on Pinterest

Share This