Pelena je primarni cilj u fabrici Abena u Danskoj koja ulaže mnogo napora u svakodnevno uvođenje novih sertifikata. Oni još više unapređuju kvalitet postojeće pelene i svakodnevno je podižu na još viši nivo. Sve to u cilju da bi roditelji bili sigurni da njihova beba nosi eko pelene od visoko kvalitetnih sirovina. Pogledajte koje sve sertifikate ima fabrika u Danskoj.

Fabrika Abena u Danskoj ulaže maksimalan napor u razvoj i nova istraživanja. Cilj je da se napravi nova generacija Bambo eko pelena sa još boljim karakteristikama. To je potreba roditelja da mogu da prespavaju noć bez presvlačenja pelene, a bebi udobnost za miran san.

Fabrika Abena je u saradnji sa Američkom kompanijom iz Silikonske doline napravila prvu “pametnu” jednokratnu pelenu. Preko ugrađenog senzora i wifi konekcije poveznana je sa pametnim telefonom preko kojeg se može pratiti trenutna vlažnost pelene. Na osnovu podataka u realnom vremenu, korisnik aplikacije dobija obaveštenje da se pelena napunla i da je vreme da se zameni. Ovo je tek početak nove ere jednokratnih pelena. Fabrika u Dasnskoj je zahvaljujući tom izumu nominovana za Danish DI Award za 2017.god. Očekujemo da će se u budućnosti taj senzor ugrađivati i na Bambo pelenama i da će to postati standard. Ukoliko želite da saznate više možete pogldati link: www.abenanova.com

Pin It on Pinterest

Share This