Khloe Kardashian izabrala Bambo pelene! Prilikom odabira stvari za bebu svesrdnu pomoć joj je pružila njena sestra Kourtney Kardashian koja je i sama majka troje dece.  Kourtney Kardashian ima dva sina i ćerku.

Baby registry na Amazon.com

Khloe Kardashian je izjavila da već dugo vremena očekuje da postane majka. Toliko je uzbuđena jer se približava rođenje njene ćerke. Uz pomoć svoje sestre Kourtney i Baby registry na Amazon.com izabrala je proizvode za bebu koji su savršeni za njen Lifestyle. Nada se da će pogled na njenu listu proizvoda za bebu inspirisati druge da naprave listu iz snova za svoju bebu.

Zašto je Khloe Kardashian izabrala Bambo pelene?

Da li je i koliko Kourtney Kardashian uticala na Khloe da izabere baš Bambo eko pelene? To ne znamo, ali znamo da sigurno ima dovoljno iskustva sa pelenama nakon odgajanja tri deteta.

Šta je uticalo na Khloe Kardashian da odabere baš Bambo pelene? Pretpostavljamo da se odlučila za Bambo eko pelene zato što nemaju dodate mirise, štetne supstance i poznate alergene. Pored toga imaju čak 5 sertifikata koji garantuju kvalitet.

Ako se osvrnemo na njenu izjavu da je izabrala proizvode za bebu koji su savršeni za njen Lifestyle, verujemo da Kloe kao trendsetter ume da odabere nešto što će postati trend za sve ostale roditelje koji žele više za svoju bebu.

Khloe Kardashian izabrala Bambo pelene

O tome je pisao i COSMOPOLITAN kako je Khloe napravila listu proizvoda za bebu na Amazonu. Lista može da bude od koristi i drugim roditeljima.

Khloe Kardashian je izabrala da prva pelena bude Bambo Nature pelene veličina 1 sa 28 pelena u pakovanju. Veličina 1 postoji samo kao malo pakovanje ili kao Bambo box transportno pakovanje u kojem ima 180 pelena.

Kloe želimo sve najbolje na porođaju i da joj se konačno ostvari želja koju je toliko dugo čekala, a to je da postane majka!

Pin It on Pinterest

Share This