VAŽNO! Zbog izuzetnog intresovanja za BAMBO pelene giveaway produžićemo takmičenje do četvrtka 18.01.2018.god. jer još uvek nisu objavljene sve slike koje smo dobili. Možete komentarisati do tada. Biće vrlo teško odabrati 3 najzanimljivije fotografije! 🙂 Hvala svima koji su učestvovali, slike su zaista predivne! 🙂

Novogodišnji BAMBO giveaway traje do 15.01.2017. Pročitajte pravila za prijavljivanje.

Prijavite se za novogodišnji BAMBO giveaway

Uslovi za prijavljivanje na giveaway:

  • pošaljite fotografiju Vaše bebe na email: velimir@simbex.rs, a mi ćemo je objaviti u galeriji ispod (obavezan uslov)
  • prijavite se za Bambo newsletter na stranici kontakt (obavezan uslov)
  • ostavite komentar ispod koja Vam se slika najviše sviđa (obavezan uslov)
  • roditelji koji koriste BAMBO eko pelene neka ostave komentar o pelenama na stranici proizvoda koji koriste

Tema fotografije treba da bude Vaše dete u prazničnoj atmosferi pred novogodišnje praznike. Uslov je da su fotografije nedavno napravljene.

Prijavite se i ostavljajte komentare do 15.01.2018. god., a onda biramo 3 dobitnika za novogodišnji BAMBO giveaway. Dobitnci će biti roditelji sa teritorije Republike Srbije koji pošalju najzanimljiviju fotografiju i ispune gore navedene uslove. Broj komentara neće biti presudan u odabiru najzanimljivije slike.

Poklon za novogodišnji Bambo giveaway je veliko pakovanje Bambo eko pelena po želji + Bambo Nature vlažne maramice 80/1 za tri dobitnika. Poklone besplatno dostavljamo na kućnu adresu, a dobitnici treba da nam pošalju slike sa Bambo pelenama kada ih dobiju.

Novogodišnja BAMBO akcija i BAMBO giveaway

Zahvaljujemo se svim roditeljima koji su nas podržavali, preporučivali i pratili ove godine, kao i one koji žele da nam se pridruže u narednoj godini. Pripremili smo novogodišnju akciju Bambo eko pelena sa najnižim cenama do sada, kao i novi novogodišnji BAMBO giveaway.

Pripremamo nove proizvode u BAMBO Nature asortimanu za narednu godinu i uskoro ćemo ih objaviti. Nadamo se da ćemo obradovati mnoge roditelje. Očekujemo i puno zanimljivih akcija BAMBO eko pelena u narednoj godini, kao i dodatne pogodnosti za stalne kupce.

Uvek nas možete kontaktirati da pitate sve što Vas zanima, od uzoraka pelena za probu do trenutnih akcija na Bambo sajtu ili u prodajnim objektima. Pratite nas ili se prijavite za Bambo newsletter i uvek ćete biti obavešteni šta imamo novo u ponudi i gde najpovoljnije možete nabaviti Bambo pelene.

Za kupce koji prvi put žele da poruče Bambo pelene dajemo popust na prvu kupovinu. Takođe, šaljemo uzorke pelena na kućnu adresu i pomažemo oko odabira veličine pelene. Odličan vlog na temu zašto se opredeliti za BAMBO eko pelene i kako odabrati veličinu nakon porođaja možete pogledati na link-u.

Želimo Vam da lepo provedete novogodišnje praznike sa svojom porodicom! 🙂

 

Dobitnici novogodišnjeg BAMBO giveaway takmičenja

Izabrali smo 3 najzanimljivije fotografije po našem izboru. To je bio vrlo težak zadak za nas, jer su sve slike prelepe! ? Drago nam je da se toliko roditelja takmičilo i želimo Vam više uspeha naredni put. Dobitnici su: Tatjana Novković, Vesna Ristić i Jovana Mitrović. Dobitnici treba da se jave u inbox da odaberu veličinu pelene i ostave podatke.

Pin It on Pinterest

Share This