ZAPOčnite PRVU KUPOVINU SA 10% POPUSTA UZ KOD “BAMBOWELCOME”

VAŽNO! Zbog izuzetnog intresovanja za BAMBO pelene giveaway produžićemo takmičenje do četvrtka 18.01.2018.god. jer još uvek nisu objavljene sve slike koje smo dobili. Možete komentarisati do tada. Biće vrlo teško odabrati 3 najzanimljivije fotografije! 🙂 Hvala svima koji su učestvovali, slike su zaista predivne! 🙂

Novogodišnji BAMBO giveaway traje do 15.01.2017. Pročitajte pravila za prijavljivanje.

Prijavite se za novogodišnji BAMBO giveaway

Uslovi za prijavljivanje na giveaway:

  • pošaljite fotografiju Vaše bebe na email: velimir@simbex.rs, a mi ćemo je objaviti u galeriji ispod (obavezan uslov)
  • prijavite se za Bambo newsletter na stranici kontakt (obavezan uslov)
  • ostavite komentar ispod koja Vam se slika najviše sviđa (obavezan uslov)
  • roditelji koji koriste BAMBO eko pelene neka ostave komentar o pelenama na stranici proizvoda koji koriste

Tema fotografije treba da bude Vaše dete u prazničnoj atmosferi pred novogodišnje praznike. Uslov je da su fotografije nedavno napravljene.

Prijavite se i ostavljajte komentare do 15.01.2018. god., a onda biramo 3 dobitnika za novogodišnji BAMBO giveaway. Dobitnci će biti roditelji sa teritorije Republike Srbije koji pošalju najzanimljiviju fotografiju i ispune gore navedene uslove. Broj komentara neće biti presudan u odabiru najzanimljivije slike.

Poklon za novogodišnji Bambo giveaway je veliko pakovanje Bambo eko pelena po želji + Bambo Nature vlažne maramice 80/1 za tri dobitnika. Poklone besplatno dostavljamo na kućnu adresu, a dobitnici treba da nam pošalju slike sa Bambo pelenama kada ih dobiju.

Novogodišnja BAMBO akcija i BAMBO giveaway

Zahvaljujemo se svim roditeljima koji su nas podržavali, preporučivali i pratili ove godine, kao i one koji žele da nam se pridruže u narednoj godini. Pripremili smo novogodišnju akciju Bambo eko pelena sa najnižim cenama do sada, kao i novi novogodišnji BAMBO giveaway.

Pripremamo nove proizvode u BAMBO Nature asortimanu za narednu godinu i uskoro ćemo ih objaviti. Nadamo se da ćemo obradovati mnoge roditelje. Očekujemo i puno zanimljivih akcija BAMBO eko pelena u narednoj godini, kao i dodatne pogodnosti za stalne kupce.

Uvek nas možete kontaktirati da pitate sve što Vas zanima, od uzoraka pelena za probu do trenutnih akcija na Bambo sajtu ili u prodajnim objektima. Pratite nas ili se prijavite za Bambo newsletter i uvek ćete biti obavešteni šta imamo novo u ponudi i gde najpovoljnije možete nabaviti Bambo pelene.

Za kupce koji prvi put žele da poruče Bambo pelene dajemo popust na prvu kupovinu. Takođe, šaljemo uzorke pelena na kućnu adresu i pomažemo oko odabira veličine pelene. Odličan vlog na temu zašto se opredeliti za BAMBO eko pelene i kako odabrati veličinu nakon porođaja možete pogledati na link-u.

Želimo Vam da lepo provedete novogodišnje praznike sa svojom porodicom! 🙂

 

Dobitnici novogodišnjeg BAMBO giveaway takmičenja

Izabrali smo 3 najzanimljivije fotografije po našem izboru. To je bio vrlo težak zadak za nas, jer su sve slike prelepe! ? Drago nam je da se toliko roditelja takmičilo i želimo Vam više uspeha naredni put. Dobitnici su: Tatjana Novković, Vesna Ristić i Jovana Mitrović. Dobitnici treba da se jave u inbox da odaberu veličinu pelene i ostave podatke.

Pin It on Pinterest

Share This