Pelene za bebe online shop

Besplatna dostava za 2 velika pakovanja ili Bambo box

Pelene za bebe isporučujemo na kućnu adresu. Dostava je besplatna za 2 velika ili 3 mala pakovanja, kao i za Bambo box. Paket plaćate pouzećem kuriru prilikom dostave ili avansnom uplatom na račun banke.

Za porudžbine do 12h isporuka je najčešće naredni radni dan. Za porudžbine primljene petkom do 12h, isporuka je subotom ili ponedeljkom. Na dan isporuke dobijate SMS poruku od kurirske službe. Kurir je dužan da paket dostavi do vrata. Uslovi korišćenja i obrazac za odustanak od kupovine.

 • Акција!

  BAMBO box

  2.940 дин.4.199 дин.
  BAMBO box je ekonomično pakovanje eko pelena namenjeno roditeljima koji žele da uvek imaju dovoljno pelena. Izaberite odgovarajuću veličinu u padajućem meniju pored.
 • Акција!

  BAMBO vlažne eko maramice za bebe

  80 дин.199 дин.
  BAMBO Nature eko vlažne maramice ne sadrže supstance koje mogu da izazovu rekaciju ni na osetljivoj koži, jer su neutralne i bez dodatih mirisa i parabena, dermatološki su testirane i bez štetnih sastojaka. 4 serfitikata garantuju kvalitet i bezbednu upotrebu i na osetljivoj koži. Proizvode se u Švedskoj. Pakovanje sadrži 80 vlažnih maramica. BESPLATNA DOSTAVA uz 2 velika pakovanja BAMBO eko pelena.
 • Акција!

  BAMBO pelene za bebe velika pakovanja

  1.399 дин.1.499 дин.

  Bambo pelene za bebe iz Danske za roditelje koji žele više!

  BAMBO pelene za bebe u velikim pakovanjima podrazumevaju pelene od veličine 3 do 6, tj. za težinu bebe od 5 do 30kg. Veličina 0, 1 i 2 se može kupiti samo u malom pakovanju. U padajućem meniju ispod izaberite veličinu koju odgovara Vašoj bebi i prikazaće Vam se odgovarajuća slika i cena pelena. Bambo pelene su napravljene bez dodatih mirisa, PVC-a i plastifikatora, kao i drugih štetnih hemijskih materija koje mogu da izazovu alergijsku reakciju na dečijoj kozi. Dermatološki su testirane na ProDERM institutu u Nemačkoj. BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu za 2 velika pakovanja.
 • Акција!

  BAMBO pelene za bebe mala pakovanja

  550 дин.800 дин.
  BAMBO Nature pelene za bebe mala pakovanja BAMBO Nature pelene za bebe mala pakovanja podrazumevaju sve pelene od veličine 0 do 6, tj. za težinu bebe od 1kg do 30kg. U padajućem meniju ispod klikom izaberite veličinu koju želite i prikazaće Vam se odgovarajuća slika i cena. BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu za 3 mala pakovanja.
 • Minimalno se poručuju 2 uzorka BAMBO eko pelena! Uzorak je besplatan, ali isporuku na kućnu adresu plaćate 30 dinara po peleni kurirskoj službi prilikom isporuke paketa. Ukoliko sami preuzimate uzorak na određenoj adresi u Novom Sadu, onda je besplatno. Za više informacija, kontaktirajte nas.